Man måste ha bra karaktär, annars kan man lätt bli lite knubbig

torsdag 13 december 2012

Less, press, stress...

Ja hörni.
Det blir inte många knop gjorda här inte. Träningsvis that is. Annars är jag ganska aktiv. Är "riktigt duktig" på praktiken, bakar kärleksmums, går på sambons brorsdotters luciatåg, äter, bajsar, sover.. ni förstår.

Det här med luciatåg på dagis var en ganska speciell upplevelse. Inte varje dag man vistas i dagismiljöer (om man inte heter Doris vill säga!).
För det första: luktar det likadant på varje dagis i hela Sverige? Jag fick värsta luktminnet när jag klev in på dagiset idag. & vad är det som luktar? Det luktar inte illa, inte bajs som man skulle kunna tänka sig.. Men det luktar speciellt. Vad?!
För det andra: hur duktiga är inte ungarna som klär ut sig halv sex på kvällen (själv var jag svintrött, på riktigt!), står framför alla åhhh-ande föräldrar, blir bländade av alla hemska kamerablixtar & ba' sjunger så himla fint?!
För det tredje: åt barnbakade lussebullar. Hur smart är det såhär i magsjuketider?

Sammanfattningsvis: är lite besviken över att de inte sjöng "goder afton" eller den om stalledrängen men ytterst belåten med att få nynna med i "i ett hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut....".

Hejhopp
/Hulda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar