Man måste ha bra karaktär, annars kan man lätt bli lite knubbig

söndag 14 april 2013

Copy - paste:


Jaha hörrni. Dags att vara lite seriös. 
Läser några bloggar, varav en om löpning. Bloggerskan lade upp två bilder häromdagen, som exempel på hur olika tjejer och killar framställs i sportsammanhang. Jag har inga direkta åsikter om bilderna, men satte däremot kaffet i halsgropen när jag läser igenom de 127 kommentarer som inlägget fått. Har copy-pasteat litegranna för att visa på några riktiga skräckexempel:

"[...] Börjar bli en folksjukdom att se diverse problem i samhället så som sexism och strukturell rasism som i själva verket bara finns deras huvuden"


"När samhället saknar all form av religös etik samt konservativt tänkande och när samhället övertas av vänstern, så måste man hitta någon form av etik, och extrem feminismen samt moralismen har blivit den nya religionen. men det är bara ytligheter. feminismen handlar enbart om om att minska barna födandet i västvärlden. så män i väst skall bli kastrerade emaskulerade, dem skall inte vara dominanta för det går emot feminismens codex. som grädden på moset så är sverige den perfekta plattformen för detta projekt, allt pga av våran konflikt rädsla. det är så snyggt gjort att om jag träffade dem som kom på feminismen så skulle jag bjuda dem på kaffe"

"[...] Så vad är egentligen problemet? (svaret, för alla som undrar, är att verklighetsfrånvända feminister inte på något sätt representerar kvinnor i allmännhet, även om de försöker få det att framstå så, vilket är ett stort problem)"

"En kompis till mig jobbade på 90-talet vid ett skidgym. Är det några skillnader i träningen? Jo,
tjejerna maskar när tränaren inte är med.  Nästan alla hänger ihop i grupp o småpratar, medan killarna
redan på 2;a varvet kör så hårt så killgänget splittras. I Vasaloppet brukar jag jämföra tiderna mellan 1;an
och 50:e. Bland killarna skiljer det kanske 10 - 15 min. men bland tjejerna kring 1 timme. Det tycks som
om tjejer tar det lite lättare med träningen o inte är så resultatfixerade. När jag sagt detta har de flesta
tjejer blivit förbannade o hävdat att det inte finns några könsskillnader, för det säger mediaeliten!"


"[...] men sådan är tokfemenismen. Viklar och vantolkar."

"Lider kvinnor av schizofreni? På min dagliga löprunda kan jag konstaterar att män verkar inte bry sig mer än om det funktionella medan kvinnor gör sitt bästa att framhäva sina behag. Kvinnor tyck generellt ha ett behov av att framhäva kroppen men när detta uppmärksammas av media är det plötsligt diskriminering"

Ja jag vet inte jag. Vad är det som gör att (mest män) blir så förbannat aggressiva när någon påtalar att det finns skillnader i hur män respektive kvinnor framställs i pr-sammanhang?
Skrämmande, är vad det är.....

2 kommentarer:

 1. Skrämmande, helt rätt ord. Usch . .

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://blog.svd.se/maratonbloggen/2013/04/10/latsasjoggande-kvinnor-och-malinriktade-man/
   här är länken om du vill läsa det i sin helhet.

   Radera